Ponedjeljek, 25 Lipanj, 2018 Kontakt Gdje smo
Dobro došli na stranicu Nekretnine Anita Tim! Želimo Vam ugodan boravak i uspješan pronalazak Vaše nove nekretnine.
Pretraga
Tip nekretnine:
Grad:
Kvart:
Površina m2:
Cijena (€):

Dobrodošli na stranice NEKRETNINE ANITA TIM d.o.o. Split Vaš vodič kroz nekretnine u Splitu i okolici

 

Agencija za promet nekretnina NEKRETNINE ANITA TIM d.o.o. Split registrirana je 17. prosinca 2009. godine, sa ciljem posredovanja i olakšavanja pristupa informacijama vezanim za promet nekretninama, te unatoč  kratkom periodu poslovanja pod tim imenom, ali sa višegodišnjim iskustvom rada na tom području, uspjeli smo napraviti veliki pomak u poslu s nekretninama. Brojne, već realizirane kupo-prodaje upravo su svjedok tome, kao i zajedničko zadovoljstvo naših mnogobrojnih klijenata.

 

Sjedište naše agencije je u Splitu, u Ulici hrvatske mornarice kbr. 1-E (u zgradi Raiffeisen banke ). Ukoliko niste upoznati s ovom lokacijom posjetite kategoriju Gdje smo?

 

Hvala Vam na dijelu Vašeg vremena koje ste odvojili radi upoznavanja sa djelatnostima naše agencije.

 

Cilj naše agencije je pružiti KVALITETNU USLUGU i VELIK IZBOR NEKRETNINA za primjerenu cijenu, kao i objediniti rješavanje cjelokupne problematike koja nastaje kod kupnje i prodaje nekretnina, te na taj način klijentima što više olakšati i ubrzati sam čin kupoprodaje. Prodavatelji  od nas mogu očekivati prezentiranje svojih nekretnina velikom broju potencijalnih kupaca, efikasnost, pouzdanost i ozbiljnost. Kupcima, s druge strane nudimo visoku razinu profesionalizma i susretljivosti.

 

Profesionalnost, inovativnost i entuzijazam, a nadasve osoban pristup svakom klijentu, dižu kvalitetu naše usluge za stepenicu više i takvim pristupom želimo ostvariti renomirani ugled agencije za poslovanje nekretninama u Republici Hrvatskoj gdje ćemo bit prepoznatljivi širem tržištu.

 

Mi svoj posao shvaćamo vrlo ozbiljno i tu smo samo zbog Vas. Pogledajte našu ponudu i pronađite nešto za sebe.

 

Plan agencije NEKRETNINE ANITA TIM d.o.o. Split

 

 biti uvažen i poželjan partner poznat po izvrsnim profesionalnim uslugama, korektnom poslovanju, te poštenim odnosima prema svojim klijentima; 

 otvoreni za komunikaciju, prihvaćanju zdravih ideja, inicijativa i prijedloga, te pružanju suradnje sa svim suradnicima, a sve  u cilju postizanja zajedničkih interesa.

 

Stoga, prvenstveni cilj agencije NEKRETNINE ANITA TIM d.o.o. Split  jeste ZAJEDNIČKO zadovoljstvo naših klijenata koje gledamo kao jedinku i nadamo se da ćete baš i Vi postati jedan od njih!

 

***ZAHVALJUJEMO NA ISKAZANOM POVJERENJU*** 

 

 

Sa poštovanjem,

 

               ANITA BUŠKULIĆ

NEKRETNINE ANITA TIM  d.o.o. Split

www.lastminute-hr.com